KSMG Beveren – GRAS

vrijdag 15 november om 20u15 bij de Unie – € 8

Filip Vanderbeke en Stijn Minne (uit Vijand van het volk) staan opnieuw op de Unievloer, dit keer samen met hun kompanen van KSMG Beveren, in de absurde tragikomedie GRAS. Daarin wil een gezin net als vroeger nog eens samen kamperen, maar kan het niet verhelpen dat de camping al snel een broedplaats wordt van frustratie en listig gekronkel.

Een gezin gaat met de caravan naar Frankrijk om nog eens net als vroeger met zijn allen gezellig samen te zijn. Al snel blijkt dat die doelstelling iets te hoog gegrepen is.  Als de dochter haar gezin dan ook nog eens van een afstand gaat bekijken, is het hek van de dam.
 
Door middel van messcherpe analyses halen de personages van Gras elkaar met hun eerlijkheid onderuit. Ze nemen geen enkel blad voor de mond. De camping wordt een broeiplaats van frustratie en listig gekronkel.
 
tekst Esther Gerritsen – regie Steven Duyck – spel Filip Vanderbeke, Renate Laconte, Mieke Wylin en Stijn Minne – techniek Wim Dejonckheere – scenografie Steven Duyck – decor Wim Dejonckheere en Herman Depla – ontwerp affiche Renate Laconte – productieleiding Marc Depla
 
vrijdag 15 november om 20u15 bij de Unie
tickets 8 euro – reserveren
reservatie@uniederzorgelozen.be of 056/220 400