LOKALE OMROEP CENTEN

zaterdag 13 oktober vanaf 14u, Schouwburgplein Kortrijk

Op 13 oktober gaat op het Schouwburgplein het Kortrijkse luik van de Verzetdag tegen de armoede door. De Unie zal er live radio maken op basis van protestsongs die u ons heeft bezorgd.

To Hell with Poverty! De Unie riep de voorbije weken op om uw favoriete protestsong ter ore te komen. U reageerde massaal. Komende zaterdag draaien we de ingestuurde songs samen met de verhalen waarom die werden gekozen, teksten en beenhard cijfermateriaal vanaf 14u in de mix op het Schouwburgplein in Kortrijk.

 

Deze live uitzending maakt deel uit van het Kortrijkse luik van de Verzetdag tegen de armoede. Verschillende organisaties die de armoedeproblematiek na aan het hart ligt stampen een grondrechtendorp uit de grond. Bezoekers kunnen er op een actieve manier stilstaan bij de tien sociale grondrechten waar ook mensen in armoede recht op hebben. We doen een warme oproep om met zoveel mogelijk mensen aanwezig te zijn. Jouw aanwezigheid is eveneens een bewijs van jouw bezorgdheid rond de armoedeproblematiek.

Wie er niet bij kan zijn, kan de uitzending op zaterdag 20 oktober vanaf 14u herbeluisteren op www.quindo.be – de straffe internetradio voor jong Kortrijk.