SALTO AMORTALE

Cuatro Productions – coproductie Perplx – familievoorstelling
zaterdag 8 oktober om 20u30 bij de Unie – tickets 7 euro, via Perplx

Te midden van zijn schamele atelier raakt een kunstenaar verstrikt in zijn obsessie voor een majestueus marmeren vrouwenbeeld. Wanneer het beeld breekt ontdekt hij haar voor het eerst in levende lijve… wat volgt is een hoog staaltje poëtische acrobatie, vermengd met clownerie, dans en beeldend theater.

Een kunstenaar en zijn muze. Te midden van zijn schamele atelier raakt een kunstenaar verstrikt in zijn obsessie voor een majestueus marmeren vrouwenbeeld. Wanneer het beeld breekt ontdekt hij haar voor het eerst in levende lijve. De jonge vrouw heeft een ondeugende nieuwsgierigheid en gooit heel zijn voorspelbare leventje overhoop. Ze lijkt met haar ongeremdheid en betovering de wetten van de werkelijkheid te herschrijven. Is ze zijn verbeelding, is ze een verloren deel van hemzelf of is ze echt? Hij probeert de dingen te behouden, maar zijn onvoorspelbare muze, alsook de vertrouwde voorwerpen in zijn atelier blijken steeds meer aan zijn controle en wil te ontsnappen. Niets is nog zeker. Het leidt tot hilarische en magische scènes, hartstochtelijke misverstanden, wervelende ontsnappingspogingen, … Een hoog staaltje poëtische acrobatie.

De circusvoorstelling Salto Amortale is een versmelting van acrobatie, clownerie, dans en beeldend theater. Serena Wuytack werkt ervoor samen met het acrobatenduo Jarno Vanthuyne en Sofia Enriquez Martinez.

zaterdag 8 oktober om 20u30 bij de Unie – tickets 7 euro via Perplx

www.serenawuytackart.com

Productie CUATRO productions
Coproductie PERPLX, Cirklabo (30CC)
Regie-Choreografie Serena Wuytack
Performers-acrobaten Jarno Vanthuyne & Sofia Enriquez Martinez
Coach-dramaturgie Danny Ronaldo, Brandon Lagaert
Beweging Assistentie Isaiah Van Eetvelde, Luca Torrenzieri, Mahmoud Louertani
Scenografie, beeld & props Lize Verlooy, Peter De Bock, SerenaWuytack
Kostuum Annelies Bruneel
Licht Lot Jansen
Muziek Hans Beckers
Partners Vlaamse Overheid, PERPLX, Cirklabo 30CC, Miramiro, Circusplaneet, cc Muze, cc Sint Niklaas, cc Lokeren, Special Art Festival, Projecto productions, Niemandsland, Respiro Arts, De Vieze Gasten, Danspunt, Wisper
Met dank aan Fabio Wuytack, Mileen Bourgognon, Maya Wuytack, Brecht Vanmeirhaeghe, Greet Vanmeirhaeghe, Emilie Cloquet, Chris Cannoot, Post traum collectiv,Guy Cuypers, Hans De Cloet, Frans Wuytack