RESTO RATATOUILLE zwaait uit

In 2016 slaat onze Resto Ratatouille de vleugels uit. We trekken ermee naar Dienstencentrum ‘De Zonnewijzer’, dat in de toekomst een belangrijke partner wordt voor de werking in de Scala. Samen organiseren we er de komende maanden nog verschillende Resto’s.

Resto Ratatouille, dat is een kwaliteitsvolle maaltijd voor een bont gezelschap van Zorgelozen, buren en sympathisanten. De lage drempel en prijs en de ongedwongen gezelligheid maakten van de Resto intussen voor velen een vaste afspraak. Het lekkere en voedzame eten wordt door onze zorgeloze kookploeg klaargemaakt met regionale seizoensproducten uit de Stadsboerderij. Zowel tijdens het koken als tijdens de maaltijd worden duurzame en solidaire banden gesmeed tussen mensen met heel verschillende levenswandels.

Eind september was er de laatste Resto in Villa Lauwers. Maar dat luidde allerminst het einde van de Resto’s in. We zijn ervan overtuigd dat deze avonden waar lekker, gezond eten en een zorgeloos samenzijn van grote betekenis zijn voor de huidige en toekomstige werking. Dus sloegen we de vleugels uit en landden in november al een eerste keer in Dienstencentrum ‘De Zonnewijzer’, dat in de toekomst een belangrijke partner wordt voor de werking in de Scala. Samen organiseren we er de komende maanden nog verschillende Resto’s.

Komende Resto’s: vrijdag 5 februari, vrijdag 18 maart en vrijdag 27 juni telkens om 18u in Dienstencentrum De Zonnewijzer