KOOKAVOND

vr 3 mei om 18u in het Huis van de Unie – 4 euro

Onze kookploeg kookt voor Zorgelozen, buren en sympathisanten. Lekker en gezond, niet duur en in goed gezelschap. En omdat de lente maar op zich laat wachten, schotelt ze op 3 mei alvast zélf vogelnestjes voor.

Normaal gezien gaat onze kookavond door de laatste vrijdag van de maand. Wegens de speelreeks van Kasimir en Karolien in Tielt wijken we dit keer uitzonderlijk uit naar de eerste vrijdag van de nieuwe maand.

Op vraag is er ook een vegetarisch of halal-alternatief mogelijk.

Deelname aan de kookavond kost 4 euro. Voor die prijs krijg je een maaltijd, plat water (à volonté) en een stuk fruit voorgeschoteld. We vinden gezonde voeding heel belangrijk, vandaar het water en het stuk fruit. Al zijn we ook niet heiliger dan de paus en kan er nog steeds een frisdrank (mits betaling) verkregen worden en kan het dessert misschien wel eens minder fruitig zijn …

Reserveren kan voor woensdag 1 mei bij Heroen in het Huis of via de telefoon (056 220 400) of via de mail (heroen@uniederzorgelozen.be). Je kan ook inschrijven in Buurtcentrum Achturenhuis, Spoorweglaan 7 in Kortrijk.

Tot op de kookavond!

Heroen

tekening: Isabelle