HORS D’OEUVRE

een bruisend boek over 25 jaar Unie der Zorgelozen

Vanaf maandag 28 september is ons boek Hors d’Oeuvre beschikbaar, een reis in woorden en beelden door 25 jaar leven en werk van de Unie, en een verrassend stuk theatergeschiedenis.

 

Miste je op vrijdag 16 oktober de livestream van de feestelijke presentatie van ons boek Hors d’Oeuvre? Dan is er goed nieuws: je kan de hele opname hier (opnieuw) bekijken en zo deze avond mee beleven!

Voor Hors d’Oeuvre putten we uit ons eigen rijke tekst- en beeldarchief, maar zoomen we ook uit naar de artistieke en maatschappelijke context waarbinnen ons werk de voorbije decennia is gegroeid. Het maakt van het boek niet alleen een terugblik, maar vooral een vat vol inspiratie voor wie wil meebouwen aan een artistiek-solidaire samenleving. Met naast vertellingen van veel Zorgelozen ook bijdragen van onder andere Geert Opsomer, Evelyne Coussens, Wouter Hillaert, Ellen Stynen, Bart Noels, Rik Pinxten, Wim Opbrouck…

“Ik kijk reikhalzend uit naar dit boek, omdat de Unie der Zorgelozen een dam opwerpt tegen het cynisme, de kilte en de hardheid van onze maatschappij. Dit boek zal een ode zijn aan de menselijke kwetsbaarheid en de kracht van ongebreidelde creativiteit. Het spreekwoordelijke stoofke waar wij ons allen aan verwarmen.”
WIM OPBROUCK

WAAR VIND IK HET BOEK
 
Hors d’Oeuvre is uitgegeven bij Lannoo en telt 264 vierkleurenpagina’s die zijn gehuld in een met goudletters bedrukte harde kaft. Voor het boek betaal je €27,99 (eventuele verzendingskosten inbegrepen). Je kan het bestellen door een mailtje te sturen naar reservatie@uniederzorgelozen.be. We bezorgen je dan het rekeningnummer waarop je het juiste bedrag kan overschrijven, waarna we jou het boek bezorgen in een aangename geschenkverpakking! Daarnaast kan je het boek ook vinden in de boekhandel, of bestellen via lannoo.be/nl/hors-doeuvre.