DE HUISKOK

Dat het gesmaakt heeft

Ik ben in het jaar 2013 beginnen helpen met te koken in de Unie.
Dat was dan nog in de villa.
Dat was nog een kookavond per maand.
Toen er sprake was om te verhuizen naar de Scala en we eerst naar het Achturenhuis zijn verhuisd, heb ik ook meer vertrouwen en verantwoordelijkheid gekregen en ben ik me daardoor altijd beter gaan voelen bij de bende van de Unie en ben ik ook meer en meer aan het koken gegaan als er iets te doen is zoals toneel, repetities, enz …
Het is leuk omdat het telkens iets nieuws is.
Kijken wat voor handen is en een goeie maaltijd samenstellen.
Het leukste aan het koken is dat je met leuke mensen mag samenwerken en dat je na de maaltijd altijd ziet en hoort dat de mensen ervan gesmuld hebben en dat het gesmaakt heeft en de dankbaarheid.
Het heeft me ook geleerd om niet altijd zelf alles te willen doen.
Zo wordt er altijd hulp gezocht.
Dat geeft mij dan ook de kans om mensen op een andere manier te leren kennen.
Ik ben ook niet echt een prater die hele rijen te vertellen heeft.
Zo is dat voor mij gemakkelijker om contacten te leggen met andere mensen en voel ik me altijd goed als ik thuiskom en de laatste tijd kan ik het samen doen met mijn vriendin, dat maakt het nog zoveel aangenamer.
Ik ben blij dat ik dat kan doen in de Unie want koken is voor mij ontspanning en houdt me op het rechte pad.

David Alleweireldt