DE HEERLIJKHEDENROUTE

FIETSTOCHT 2014 ism Buurtcentrum Achturenhuis

Op zondag 22 juni fietsen we tussen Leie en Schelde het seizoen naar haar eind. Ook nu weer wordt de tocht doorspekt met Zorgeloze vertellingen die zijn geïnspireerd op de plekken waar we voorbijkomen.

Dit keer gaat de trip van Deinze terug naar Kortrijk. Vijfenvijftig kilometer peddelen door heerlijkheden en tussen patattenvelden, van glooiing over helling, dorpskom in, stadskern uit, langs de V van villawijk en verkaveling.

Zoals gewoonlijk begint de dag met een ontbijt in Buurtcentrum Achturenhuis en eindigt hij ’s avonds moe en tevreden in de tuin van de Unie waar de verenigde kookploegen van de Unie en het Achturenhuis ons vergasten op een stevig avondmaal. Voor de fans onder ons: we zorgen ervoor dat je de wereldbekerwedstrijd België-Rusland niet zult moeten missen!

Praktisch

– Deelnemen kost 5 euro, ontbijt en avondmaal inbegrepen. We vragen om te betalen bij inschrijving.
– Afspraak op zondag 22 juni om 7u30 aan Buurtcentrum Achturenhuis; de fietsen worden naar Deinze vervoerd, wijzelf gaan met de trein.
– Zorg ervoor dat je fiets volledig in orde is!
Inschrijven ten laatste op vrijdag 13 juni bij de Unie der Zorgelozen (Sint-Jansplein 13, 8500 Kortrijk – 056/220 400 – reservatie@uniederzorgelozen.be) of bij buurtcentrum Achturenhuis (Spoorweglaan 7, 8500 Kortrijk – 056/244 250).
Enkel inschrijven voor het avondmaal (voorzien om 18u) is ook mogelijk!