BLERI LLESHI over DE KRACHT VAN HOOP

woe 14 november om 19u30 bij de Unie – ingang 5 euro
ism Vormingplus

Bleri Lleshi bestrijdt de vele verhalen van machteloosheid die we zo vaak horen met verhalen van hoop. Want die liggen voor het oprapen, of het nu gaat om Spaanse slotenmakers die weigeren mensen uit hun huis te zetten of Belgische gezinnen die vluchtelingen opvangen. De echte vraag is, waarom kennen we die voorbeelden nauwelijks?

Na eerdere passages in Kortrijk gaat Bleri Lleshi over deze kwesties met ons in gesprek naar aanleiding van zijn nieuwste boek De kracht van hoop.

Wie al een avond met Bleri doorbracht weet het wel. Laat je inspireren door zijn vurige getuigenis, en keer met een mand vol hoop en geloof in een betere wereld terug naar huis!

Bleri Lleshi is onder andere politiek filosoof en jongerenwerker in Brussel. Hij brak bij het grote publiek door met de bestseller Liefde in tijden van angst, gevolgd door Inaya. Brief aan mijn kind. Zijn boeken zijn voor Bleri vooral hefbomen om overal te lande in gesprek te gaan over de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan. Hij doet dat in heel diverse middens, van scholen over ouderenverenigingen tot vakbonden, sociaal werkers of werkgeversorganisaties.

woensdag 14 november om 19u30

ingang 5 euro – reservaties reservatie@uniederzorgelozen.be – 056/220 400