Ben jij al supporter van de Scala?

Om de nieuwe Scala werkelijk van velen te maken richtte de Unie symbolisch ‘de Spionkop van de Scala’ op met Wim Opbrouck als enthousiaste voorzitter. Wie een gift van 5 euro of meer overmaakt en zo het Scalaproject mee helpt realiseren wordt automatisch lid en krijgt zijn of haar persoonlijke lidkaart thuis bezorgd.

Doel van deze ‘crowdfunding campagne’ is om de laatste nodige 200.000 euro bij het brede publiek te verzamelen. De overige 90% van de middelen zijn al bijeengebracht door de verschillende overheden, de Nationale Loterij en de Unie zelf.

Een gift voor de Scala doen en zo lid worden van onze symbolische Spionkop is kinderspel:

Voor de digibeten onder ons: jouw gift kan heel eenvoudig in een omslag in de bus van de Unie (Sint-Jansplein 13, 8500 Kortrijk). Vergeet dan wel niet om duidelijk je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Wie toegang heeft tot het wereldwijde web kan één en ander nog makkelijker arrangeren: vanuit de luie zetel via onze online projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting. Giften vanaf 40 euro die op deze manier worden overgemaakt zijn bovendien fiscaal aftrekbaar. Klik hier en volg dan gewoon de stappen op je scherm.

Na de voltooiing van het Scalaproject zullen we alle schenkers samen met Wim uitnodigen om te worden vereeuwigd op de ultieme Spionkopfoto die in de nieuwe Scala haar ereplaats zal krijgen.

WWW.DESCALA.BE