WERELDFEEST

vr 27 mei vanaf 17u in basisschool Sint-Jozef

Vrijdag vindt bij onze buurtpartner basisschool Sint-Jozef hun wereldfeest plaats, een buurtfeest vol animatie, gezelligheid en hapjes en desserts uit alle hoeken van de wereld. Tussen de kookgezinnen van de school zal de kookploeg van de Unie opduiken met twee kraampjes met Belgische kost.

Op vrijdag 27 mei nodigt basisschool Sint-Jozef iedereen uit om mee te genieten van hun Wereldfeest. Het Wereldfeest is een buurtfeest vol animatie en gezelligheid. Voor de leerlingen van de school is het een afsluit van hun voorafgaande drie mondiale projectweken. Ze stellen er hun project voor via wereldateliers en muzische doorloopwandelingen in en rond het schoolgebouw. Voor durvers zijn er workshops Afrikaanse en Braziliaanse dans. Kinderen, ouders, vrijwilligers, partners en buurtbewoners komen er op een informele manier bijeen en kunnen bovendien genieten van verschillende proevertjes, hapjes en desserts uit alle hoeken van de wereld. Elk kookgezin maakt zijn specialiteit.

Omdat we er graag bijzijn als er gefeest wordt en als toekomstige buur van de Sint-Jozefbasisschool, zal ook de Unie niet ontbreken op het feest. Tussen de kookgezinnen van de school voorziet de kookploeg van de Unie twee kraampjes met Belgische kost. Hier even blijven plakken is dus zeker toegestaan. Iedereen is er welkom om in en uit te vliegen. Kom proeven, ontdekken en vooral genieten van de gezellige babbels en het intercultureel samenleven!

Om aan te schuiven aan het Wereldbuffet, heb je een hapjeskaart nodig. Hapjeskaarten voor €10 te verkrijgen in het Achturenhuis. Hiermee kan je smullen van 5 verschillende hapjes naar keuze. De kaarten staan niet op naam dus kan je gerust met meerdere eentje kopen.