Resto Ratatouille september

vr 26 september van 18u tot 20u in het Huis van de Unie – 4 euro

Resto Ratatouille: maandelijks kookt de kookploeg van de Unie een kwalitatieve maaltijd voor een bont gezelschap van Zorgelozen, buren, sympathisanten. In september staat een quiche met radicchio én een slaatje van de dag op het menu.

Onze maandelijkse Resto Ratatouille is een vaste afspraak geworden voor veel Zorgelozen, buren en sympathisanten. De lage drempel en prijs, het lekkere, voedzame eten en de ongedwongen gezelligheid blijven mensen aanspreken en zowel tijdens het koken als tijdens de maaltijd worden duurzame en solidaire banden gesmeed tussen mensen met heel verschillende levenswandels. Voor de steevast lekkere en voedzame maaltijd, zo veel als mogelijk gekokkereld met regionale seizoensproducten uit de Stadsboerderij, kunnen we ook dit seizoen weer rekenen op onze zorgeloze kookploeg. Wat gaat ook alweer door de maag?

prijs: 4 euro
inschrijven voor woensdag 25 september het huis van de Zorgelozen, Sint-Jansplein 13 – tel. 056 220 400 of bij heroen@uniederzorgelozen.be of in het Achturenhuis, Spoorweglaan 7