KOOKAVOND SEPTEMBER

Op de eerste kookavond van het nieuwe seizoen zorgt onze kookploeg al meteen voor vuurwerk. Ze schotelt ons namelijk lekkere mosselen met een snee brood voor. Gezellig samenzijn in een warme sfeer rond een pot dampende weekdieren, wat moet een mens meer hebben… Reserveren verplicht, de prijs is 4 euro.

Vanaf heden kunt  u naast een vegetarische maaltijd ook een maaltijd krijgen die halal bereid werd. Daarmee willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich welkom voelen op de kookavonden. 1z0-061 De term halal geeft aan dat ook moslims een gerecht mogen nuttigen volgens hun voorschriften. Het is belangrijk dat wie vegetarisch of halal wil eten, dat doorgeeft bij de inschrijving!

Deelname aan de kookavond kost nu 4 euro. 1z0-062 Voor die prijs krijgt  een maaltijd, plat water (à volonté) en een stuk fruit voorgeschoteld. We vinden gezonde voeding heel belangrijk, vandaar het water en het stuk fruit. Al zijn we ook niet heiliger dan de paus en kan er nog steeds een frisdrank (mits betaling) verkregen worden en kan het dessert misschien wel eens minder fruitig zijn …

Reserveren kan bij Heroen in het huis of via de telefoon (056 220 400) of via de mail (heroen@uniederzorgelozen.be).

Tot op de kookavond!

Heroen