KOOKAVOND OKTOBER

vrijdag 26 oktober om 18u in het Huis van de Unie – 4 euro

Elke laatste vrijdag van de maand kookt onze kookploeg voor Zorgelozen, buren en sympathisanten. Lekker en gezond, niet duur en in goed gezelschap. Dit keer staan gehaktballetjes op het menu. Met seldersaus én puree.

Vanaf dit seizoen kunt  u naast de gewone maaltijd op aanvraag ook een vegetarische maaltijd of een maaltijd krijgen die halal bereid werd. Daarmee willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich welkom voelen op de kookavonden. De term halal geeft aan dat ook moslims een gerecht mogen nuttigen volgens hun voorschriften, net zoals een vegetarische maaltijd beantwoordt aan de behoeftes van de niet vleesetende medemens. Het is wel belangrijk dat wie vegetarisch of halal wil eten, dat doorgeeft bij de inschrijving!

Deelname aan de kookavond kost nu 4 euro. Voor die prijs krijgt  een maaltijd, plat water (à volonté) en een stuk fruit voorgeschoteld. We vinden gezonde voeding heel belangrijk, vandaar het water en het stuk fruit. Al zijn we ook niet heiliger dan de paus en kan er nog steeds een frisdrank (mits betaling) verkregen worden en kan het dessert misschien wel eens minder fruitig zijn …

Reserveren kan bij Heroen in het huis of via de telefoon (056 220 400) of via de mail (heroen@uniederzorgelozen.be).

Tot op de kookavond!

Heroen