KOOKAVOND NOVEMBER

vr 23 november om 18u in het Huis van de Unie – 4 euro

Elke laatste vrijdag van de maand kookt onze kookploeg voor Zorgelozen, buren en sympathisanten. Lekker en gezond, niet duur en in goed gezelschap. In november staat een straffe winterse hutsepot op het menu.

Daarbij serveren we een lekker stukske vlees, dat dit keer halal is bereid. De term ‘halal’ geeft aan dat ook moslims een gerecht mogen nuttigen volgens hun voorschriften, net zoals een vegetarische maaltijd beantwoordt aan de behoeftes van de niet vleesetende medemens. We willen we er immers voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich welkom voelen op de kookavonden. Daarom is er op de andere kookavonden naast de gewone maaltijd op aanvraag ook een vegetarische maaltijd of een maaltijd krijgen die halal bereid werd. Het is wel belangrijk dat wie vegetarisch of halal wil eten, dat doorgeeft bij de inschrijving!

Deelname aan de kookavond kost nu 4 euro. Voor die prijs krijgt  een maaltijd, plat water (à volonté) en een stuk fruit voorgeschoteld. We vinden gezonde voeding heel belangrijk, vandaar het water en het stuk fruit. Al zijn we ook niet heiliger dan de paus en kan er nog steeds een frisdrank (mits betaling) verkregen worden en kan het dessert misschien wel eens minder fruitig zijn …

Reserveren kan bij Heroen in het huis of via de telefoon (056 220 400) of via de mail (heroen@uniederzorgelozen.be).

Tot op de kookavond!

Heroen