HORS D’OEUVRE

een bruisend boek over 25 jaar Unie der Zorgelozen

In oktober verschijnt met enige corona-vertraging ons boek Hors d’Oeuvre, een reis in woorden en beelden door 25 jaar leven en werk van de Unie, en een verrassend stuk theatergeschiedenis.

Voor Hors d’Oeuvre putten we uit ons eigen rijke tekst- en beeldarchief, maar zoomen we ook uit naar de artistieke en maatschappelijke context waarbinnen ons werk de voorbije decennia is gegroeid. Het maakt van het boek niet alleen een terugblik, maar vooral een vat vol inspiratie voor wie wil meebouwen aan een artistiek-solidaire samenleving. Met naast vertellingen van veel Zorgelozen ook bijdragen van onder andere Geert Opsomer, Evelyne Coussens, Wouter Hillaert, Ellen Stynen, Bart Noels, Rik Pinxten, Wim Opbrouck…

Hors d’Oeuvre wordt uitgegeven bij Lannoo en verschijnt in oktober.

“Ik kijk reikhalzend uit naar dit boek, omdat de Unie der Zorgelozen een dam opwerpt tegen het cynisme, de kilte en de hardheid van onze maatschappij. Dit boek zal een ode zijn aan de menselijke kwetsbaarheid en de kracht van ongebreidelde creativiteit. Het spreekwoordelijke stoofke waar wij ons allen aan verwarmen.”
WIM OPBROUCK

RESERVEER UW EXEMPLAAR
Wil je zeker zijn van je exemplaar van Hors d’Oeuvre? Reserveer het dan nu aan €27,99 via lannoo.be/nl/hors-doeuvre. Eens verschenen wordt het boek je dan gratis bezorgd!