CARROUSEL ‘STADSMUZIEK’

ism Festival van Vlaanderen Kortrijk

zondag 18 mei vanaf 14u

Intieme, korte concerten van topmuzikanten in Villa Lauwers, bij buurtbewoners, in loodsen en op zolderkamers in de hele wijk Sint-Jan. 

Op zondag 18 mei waait muziek van allerlei slag – klassiek! hedendaags! geluidskunstzinnig! – uit ramen en deuren in de wijk Sint-Jan. Dan organiseren Festival van Vlaanderen en de Unie der Zorgelozen ‘Stadsmuziek Carrousel’, een namiddag boordevol intieme, korte concerten van topmuzikanten in Villa Lauwers, bij buurtbewoners thuis, in loodsen en op zolderkamers in de hele wijk. Dichter bij de artiest kan niet!

Je bepaalt je programma grotendeels zelf door drie concerten te kiezen uit het ruime aanbod. Die namiddag wandel je dan van plek naar plek om er van de door jou gekozen concerten te genieten. En sowieso geniet je ook van twee gezamenlijke concerten: een pauze met muzikale verrassingsacts en het feestelijke slotconcert met Raquel Andueza in de Sint-Janskerk.

 

zondag 18 mei vanaf 14u op verschillende locaties in de wijk Sint-Jan
het volledige programma en alle praktische info vind je op www.festivalkortrijk.be


Stadsmuziek ‘Carrousel’ maakt deel uit van het minifestival CARROUSEL van Unie der Zorgelozen ism Schouwburg Kortrijk en Festival Kortrijk.